Дамски бижута с опал

Етикетът позволява на омъжените жени да носят по-масивни бижута. Например, ярки обеци в сложна рамка, пръстени с жълт цитрин, изумруд, рубин и диамант ще ви подхождат.

Бижута за омъжени жени

Според дългогодишни вярвания омъжените жени трябва да носят не едно бижу, а чифт. Тогава бракът с вашия избраник ще бъде дълъг и щастлив. Това могат да бъдат мъниста и обеци, гривна и пръстен. Печеливша комбинация за вечерна визия е елегантно колие и луксозна шнола.
Как да изберем правилните обеци за жена 45+

От какъвто и материал да купувате обеци, основното е колко хармонично се вписват в избраното изображение. Универсален вариант са обеци с шипове и халки (малки или средни). Те не са тежки, което означава, че няма да разтегнат лоба. С тях няма да изпитвате дискомфорт всеки ден. Добър вариант са обеци с английски, италиански и френски ключалки, но с подходящ дизайн. Основното е, че плочата не е голяма и не издърпва ухото.

Когато избирате формата на продукта, уверете се, че разстоянието между рамото и обицата е малко по-голямо от дължината на самата обеца. В противен случай рискувате да направите шията си визуално по-широка и по-къса.

Стил

Дискретната елегантност е печелившото мото на всички жени над 50 години. Масивните камъни, съчетани със сложни шарки, са нещо от миналото. Богато украсените бижута визуално увеличават възрастта. Но внимавайте с младежките модели. Те могат да подчертаят липсата на вкус, а не модерността ви.

Материал

Най-доброто решение биха били обеци от злато, тъй като този материал е най-устойчив и издръжлив на износване. Текстурата (матова, черна, емайлирана) се избира в зависимост от цялостния стил на продукта.

Ярките камъни, ако присъстват, не трябва да открадват цялото внимание. Малка прозрачна инкрустация идеално ще допълни обеците, без да отвлича вниманието от основното изображение.ю

Подходящо за възрастта и в комбинация с други аксесоари

В стремежа си да изглеждат млади, много жени пробват младежки стил. Акцентът върху екстравагантно украсени бижута, предназначени за млади момичета, обаче може да изиграе жестока шега на жена на 45+. Такива бижута няма да я направят по-млада, но ще създадат образ на умишлено млада дама.

При избора на голям пръстен или обеци е важно да се ограничите само до тях. Не комбинирайте „всичко наведнъж“ в едно изображение.

Какви обеци не са подходящи за 50-годишна жена?

Бижута под формата на рисувани пластмасови обеци подхождат само на млади модници. По-възрастните дами не трябва да купуват подобни дрънкулки, тъй като те обезценяват всяка визия.

Също така е по-добре да избягвате комбинация от ярки и киселинни цветове. Такива продукти ще изглеждат вулгарни, освен ако собственикът им не е на 20 години.

Избягвайте перата и тропическите мотиви, както и големите обеци с халки.

 

Leave a comment