Стилна и модерна кухня | bg-maistor.com

Перфектен за изтънчените градски обитатели, градският модерен стил на дизайн е най-добрият за космополитен живот – с намеци към съвременни, модерни и индустриални влияния, този издигнат дизайнерски стил стои сам по себе си. Винаги в тенденция благодарение на завидния си акцент върху комфорта и поема към бляскавия градски живот – той също така създава разумен маршрут за създаване на ваш собствен оазис в града.

Този декоративен стил е чудесен и за индустриално таванско помещение или модерен апартамент с изглед към покривите на града. Помислете за светли и просторни пространства, които се възползват напълно от архитектурната драма, реализирана с визионерско обзавеждане и разкошен декор. За да илюстрираме нашето виждане за модерен стил на градски декор, ние предлагаме изчерпателно ръководство.

Модерен градски градски апартамент

Духовният градски модерен интериорен дизайн е съвременен и индустриален в основата си, но не толкова агресивен, колкото напълно ултрамодерен или определено индустриален дизайн. Градският модерен декор често има по-мека страна, от по-топли тонове до високо проектирано обзавеждане и до спокойно меко обзавеждане, градското интериорно декориране поставя еднакъв фокус върху комфорта и брилянтния дизайн.

Възползвайте се от уникални и допълващи се дизайнерски стилове, за да съберете една стая с космополитно влияние, като същевременно я запазите топла и привлекателна в същото време с минимални елементи, омекотени от плюшени изделия и килими. Това е надежден метод да поддържате дома си по-игрив, уникален и опияняващ по начини, до които ултрамодерните и индустриални дизайни са ограничени.

Модерна градска всекидневна със сив диван

Градският модерен стил е свързан с създаването на успокояващ и спокоен, но същевременно великолепно декориран дом, включващ преживяно усещане за чар за ежедневието. Чрез използването на неутрални нюанси и въвеждането на топли тонове ще се почувствате като у дома си и ще бъдете вдъхновени да се възползвате максимално от посоката си на модерен градски дизайн.

Боядисайте функционална стена, вдлъбнатина или ниша в топъл и привлекателен цвят, за да избегнете това, което иначе може да изглежда като прекалено индустриално пространство. Този дизайн е изцяло модерен по дух, а неутралните са основен начин за заземяване и свързване на всичко.

Модерен интериорен дизайн на градска всекидневна

Играта с мащаба е бърз начин за въвеждане на интересни елементи в градския модерен декор, без да се налага да използвате много различни, несъответстващи бележки. Ярките тонове могат да отхвърлят индустриални, градски настроения – но все пак се нуждаете от начин да зарадвате окото и да запазите дизайна си жизнен.

Ето къде идва играта с мащаба. Въведете големи парчета, съчетани с дребните, като осветление или изкуство за нюансирани контрасти. И си играйте с богати миксове и експериментирайте, за да сте сигурни, че вашият поглед върху градския модерен интериорен дизайн ви се струва изключителен.

Модерна градска спалня

Нито една градска модерна спалня или градска модерна всекидневна не биха били завършени без удобно обзавеждане за дома, което да омекоти и завърши външния вид. Помислете за килими, изработени от естествени материали в топли тонове върху бял, сив или дървен под. Изберете естествени цветни калъфи и възглавници, които да поставите на вашия диван (в кафяво, кремаво и сиво), за да обвържете по-индустриални градски интериорни концепции и елементи.

Изберете екстри като миниатюрни табуретки и странични столове в дълбоки тонове като зелено и синьо, за да внесете допълнителни цветови удари и усещане за лукс на възрастни във вашето пространство. Друг начин да накарате всяка стая да се чувства по-издигната е да добавите метални тонове, като злато и бронз, и разбира се огледала в целия ви дом.

Растениа в модерен интериор

Представете растения и ботанически растения за намек за органично и естествено, смесено с градски модерен декор, за да запазите цялото пространство светло и освежаващо. Това също прави достъпен начин за добавяне на цвят, ако още не сте го направили.

Въпреки че не искате пространството ви да изглежда като минималистично, сведете аксесоарите до минимум, докато се ориентирате към модерен градски дизайн, който се отличава с индивидуалност и чар в малки дози. Уверете се, че декоративните предмети, които показвате, са функционални и целенасочени, както и красиви допълнения, за да завършите ръката си в овладяването на градския модерен стил.

стилна градска кухня | bg-maistor.com

Градски модерен кухненски интериор

В градския модерен кухненски интериор, мивката и смесителя за кухня са ключови елементи в създаването на цялостна визия. Те трябва да бъдат функционални и да отговарят на стила на кухнята.

Съвети за избор на мивка и смесител за градски модерен кухненски интериор

  – Използвайте единична мивка или двойна мивка, в зависимост от вашите нужди.

– Изберете мивка от материал, който е устойчив на износване и лесно се почиства.

– Изберете смесител с минималистичен дизайн, който е в тон с кухненския интериор.

Конкретни предложения за мивки и смесители

 Мивка от неръждаема стомана: Неръждаемата стомана е издръжлив материал, който е устойчив на износване и ръжда. Предлага се в различни цветове и стилове, което я прави подходяща за всеки вкус.

Мивка от гранит: Гранитът е естествен материал, който е устойчив на петна и удари. Предлага се в различни цветове и текстури, което я прави подходяща за всеки стил.

Мивка от мрамор: Мраморът е естествен материал, който е красив и изискан. Предлага се в различни цветове и текстури, което я прави подходяща за всеки стил.

Смесител от неръждаема стомана: Неръждаемата стомана е издръжлив материал, който е устойчив на износване и ръжда. Предлага се в различни стилове, което я прави подходяща за всеки вкус.

Смесител от хром: Хромът е метал, който е устойчив на корозия и е лесен за почистване. Предлага се в различни стилове, което я прави подходяща за всеки вкус.

  • Смесител от месинг: Месингът е метал, който е красив и изискан. Предлага се в различни стилове, което я прави подходяща за всеки вкус.

Разбира се, най-добрият начин да изберете мивка и смесител за градски модерен кухненски интериор е да ги видите на живо. Посетете магазин за кухненски уреди и разгледайте различните варианти, за да намерите идеалното решение за вашата кухня.

 

Leave a comment