клинове за бременни

Очаквате ли бебе? 

Вижте как да изберете перфектния клин за бременни.

Модни и удобни клинове за бременни – Какво да търсите при покупка?

Клинове за бременни са намигване на производителите на дрехи към бъдещите майки. Ти си бременна? Не е нужно да сменяте целия си гардероб наведнъж. Ако обаче трябва да споменем нещо, в което си струва да инвестираме сега – това със сигурност ще бъде висококачественият клин за бременни. Произвеждаме клинове от най-различни материи. Защо си струва да ги имате и в какво трябва да се съсредоточите при избора им?

Клинове за бременни, т.е. еластични панталони, оборудвани с панел тип балонче без притискане, покриващ корема – е покупка, за която със сигурност ще сте удовлетворени. Бременността е специален период – девет изключителни месеца, през които комфортът на вас и вашето бебе е най-важен. Въпреки че никой няма да забележи промените, настъпващи в тялото ви в началото на бременността, можете да започнете да изпитвате дискомфорт, свързан с разширяването на таза от рано. Панталоните ще започнат да се “свиват” и ще започнат да стягат. Това е идеалният момент да инвестирате във висококачествени клинове за бременни. Еластичният материал ще ви позволи да се движите свободно, без да притискате корема. Нещо повече, качественият клин за бременни е покупка, която се отплаща – клинът ще “расте” заедно с вас.

Клинове за бременни – Кое е най-доброто?

На първо място, клиновете за бременни жени трябва да бъдат изработени от качествена материя. Какво означава? Много е важно кожата ви да може да “диша” в тях. Разбира се, добрите клинове за бременни ще имат високо съдържание на еластичност в състава си, което ще направи клиновете еластични. Благодарение на това е много възможно същите панталони да ви служат до момента на раждане. Клинът идеално покрива всяка част от тялото – полупрозрачният материал изглежда неестетичен. За това ние от Евиза сме се погрижили да внесем най-качествените платове.

Как да коригирате размера на клин за бременни?

Много бъдещи майки се притесняват, че ще изберат грешен размер на клин за бременни: че ще са тесни или, напротив, твърде свободни. Междувременно изборът е много прост: заложете на размера, който сме носили преди бременността. Не се притеснявайте – ние като производителите на дрехи за бременни сме съобразили бързо растящото коремче в размера на дрехите си. Ако досега сте купували дрехи с размер “L”, а по време на бременност искате да си купите клин за бременни “XL” – има голям риск да се намачкат или дори да паднат неестетично – така ще престанат да бъдат функционални, т.к. те няма да изпълнят основната си роля – да прикриват корема.

Клинове са в основата на тоалетите за бременни – с какво да комбинирате?

Всъщност можете да комбинирате клинове за бременни с всичко: свободно смесвайте, създавайте нови стилизации с други дрехи, които имате в гардероба си.

Идеи за успешни комбинации

За работа облечете черен клин за бременни, лачени мокасини с катарама и бяла класическа овърсайз риза или създайте по-небрежна визия със спортен  суичър и  цветен топ. Идеално решение са и блузите от вискоза , които се предлагат в универсален размер и стоят свободно.

С поне един чифт клинове за бременни можете да сте сигурни, че винаги ще изглеждате модерно, независимо от повода. Това са уникални панталони, които отговарят на повечето стилове. Те имат още едно безкомпромисно предимство – с течение на месеците те чудотворно се адаптират към промените, настъпващи в тялото ви. Растете здрави заедно, а ние от Евиза ще ви предоставим пълна гама от размери, модели и комфорт!

Leave a comment