8 март е един от най-специалните празници в годината, на който изразяваме с жест и внимание обичта и привързаността си към скъпите на сърцето си дами. Подходете с любов и желание, когато подбирате подарък 8 март и той със сигурност ще бъде оценен и приет с радост. Да подарите парфюм на важна за вас жена винаги е добра идея. Поинтересувайте се предварително какви аромати харесва и проучете актуалните тенденции в уханния бранш, за да се спрете на парфюм, който наистина си заслужава. Сред най-подходящите за подарък са различните дамски варианти на Karl Lagerfeld парфюм. Те са маркови, бюджетни и се възприемат лесно от жени по целия свят. Ето някои идеи за Karl Lagerfeld парфюм, който да поднесете като подарък 8 март.

Karl Lagerfeld for Her е изискан и деликатен – чудесен подарък 8 март

Този Karl Lagerfeld парфюм е лансиран през 2014 година. Стилната уханна композиция е проектирана от Serge Majoullier и Christine Nagel. Ароматът се открива със свежестта на лимон, съчетана със сочна праскова. В сърцевината разцъфва омаен букет от франджипани, магнолия и роза, а базовият акорд е преплел бял мускус, кехлибар и дървесни нотки. Уханието на Karl Lagerfeld for Her е магнетично и завладяващо. То се утвърждава като своеобразна визитна картичка на съвременните модерни и самоуверени жени. Универсалният флорално-плодов аромат на този Karl Lagerfeld парфюм ще се хареса на всяка дама, което превръща Karl Lagerfeld for Her в отлична идея за подарък 8 март.

Кои други парфюми Karl Lagerfeld може да поднесете като подарък 8 март

Уханията на бранда са лесни за харесване с привлекателните си ароматни композиции. Впечатляващи са и парфюмните флакони, всеки от които разработен специално за съответния Karl Lagerfeld парфюм.

Karl Lagerfeld Fleur de Murier е розово изкушение, обожавано от дамите

Цветно-плодовият аромат излиза на пазара през 2018 година и веднага печели своите верни почитателки. И до днес той е подходяща идея за подарък 8 март. Уханието се открива с вкусно съчетание от малина, портокал и френско грозде, последвано от флорална сърцевина, съставена от нотки портокалов и виолетов цвят, момина сълза и къпина. Запомнящ се финал на аромата гарантира акордът от кехлибар,ванилия, мускус и сандалово дърво. Елегантният флакон в наситено розово подчертава специфичния характер на уханието, което е едновременно изкусително и елегантно.

Karl Lagerfeld Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume е сред новите дамски ухания в каталога на бранда

Парфюмът е подходящ като подарък 8 март за всички дами, които следят новите тенденции и държат винаги да правят впечатление със забележителния си стил. Лансираният през 2020 година Karl Lagerfeld Paris 21 Rue Saint-Guillaume е вдъхновен от омайните и романтични градини на Париж. Уханният коктейл се открива със свежи нотки портокал и грейпфрут, чиято жизнерадост е подчертана от виолетов акцент. Флоралната сърцевина е преплела жасмин, роза и гардения, а базата е изградена от чувствено сандалово дърво, мускус и пачули.

Изберете уханен подарък 8 март за празник, който ще се помни

Поднесете подбрания от вас с много обич Karl Lagerfeld парфюм, и изненадата със сигурност ще бъде приятна. Ароматният подарък ще постави началото на нова традиция и ще се превърне в спомен за един скъп ваш момент заедно.

Leave a comment