Модни блузи с волани и волани в романтичен стил, асиметрични блузи, ажурни блузи, красиви блузи с щампи и официални бизнес ризи са представени в модния сезон на тази година.

Отличителна черта на модните блузи са най -фините материи, които им придават лекота и елегантност, а изображението като цяло е изискано и ефирно, което изглежда женствено и красиво.

Цветовата гама на модните блузи за сезона е предимно в светли цветове – нежно розово, прасковено, маслено, бежово, бяло, но са представени и модни блузи с ярки цветове и наситени нюанси.

Също така, модните дантелени блузи могат да бъдат не само в романтичен и елегантен стил, но и в строг бизнес стил, където блузите хармонично се допълват от дантелени елементи. Изисканите блузи с дантелен декор изглеждат изискани и непринудени, перфектно освежават образа и го правят по -изтънчен.

Интересни модели с волани могат да украсят блузите по ръкавите, под формата на пеплум, отгоре на блузата, а също и отдолу по краищата. Такъв декор придава особен шик и прави образа луксозен и елегантен.

Оригиналните отпечатъци и рисунки могат да трансформират изгодно всяко външно изображение, придавайки свежест, лекота и известна жар. За топло и слънчево време яркият флорален принт е най -доброто допълнение към всяка визия.

Този сезон има и опции за блуза с геометрични и етнически щампи в по -спокойна цветова гама – комбинация от бежови, кремави, маслени и бели нюанси. За да създадат закачлив и закачлив външен вид, сладките момичета могат да търсят интересни и модерни блузи с пеперуди.

Leave a comment